امضای تفاهم‌نامه تهاتر کالا بین ایران و ارمنستان ورود روزانه ۷۰۰ کیلوگرم طلا از فرودگاه امام‌خمینی(ره) به کشور سهم اجاره‌نشینی در شهر‌ها ۵ برابر روستا‌ها | سهم اجاره‌‎نشینی در روستا‌ها چقدر است؟  نامه مهم اتاق اصناف: طلافروشی‌ها موظف به ثبت معاملات خود در سامانه جامع تجارت شدند افزایش دوبرابری تعداد پرواز‌های مستقیم ایران و روسیه در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ فرایند تخصیص ارز برای تولیدکننده صرفه اقتصادی ندارد واکنش جالب کارشناس تغذیه به خبر توقف تولید نوشابه کوکاکولا در ایران جزئیاتی از رأی دیوان عدالت درباره واردات قطعات خودرو زوجین تهرانی با وام مسکن نمی‌توانند بیشتر از ۷ متر آپارتمان خریداری کنند | حساب و کتاب اقساط وام مسکن را ببینید چرا بازار بورس پویا نیست؟ | تحلیل جمعی از کارشناسان از سایه جنگ بر بازار سهام بودجه اکتشافات ذخایر معدنی در ایران، یک‌دهم استاندارد جهانی است درآمد‌های مالیاتی خراسان رضوی از محل شناسایی مؤدیان جدید و فرار مالیاتی، ۴۵ درصد افزایش یافته است تولید آزمایشی «سمند سورن» در ایران خودرو خراسان آغاز شد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) وعده ایران خودرو به خریداران: تا پایان سال همه خودرو‌های طرح اخیر را تحویل می‌دهیم | برنامه ایران خودرو برای بهار و تابستان ۱۴۰۴ عرضه ۳۵۰ ملک در مزایده سازمان اموال تملیکی | ملکی به ارزش پایه ۹۶۰ میلیارد تومان به مزایده گذاشته می‌شود درباره جان‌باختگان معدن طبس، موضوع مشاغل سخت مغفول نخواهد ماند چرا سود سهام عدالت واریز نمی‌شود؟ (۱۰ مهر ۱۴۰۳) وزن منفی ریسک‌های سیستماتیک در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۰ مهر ۱۴۰۳) رشد ۳۵ درصدی صادرات به کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا خصوصی‌سازی شرکت‌های بزرگ دولتی برای عرضه سهام عدالت به جاماندگان نرخ امروز طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۰ مهر ۱۴۰۳) نیازی به واردات گوشت برای تنظیم بازار نداریم | به سهولت توان تولید یک میلیون تن گوشت در کشور وجود دارد افت محسوس قیمت خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) متضرر اصلی توقف‌های مرزی کامیون‌ها، مصرف‌کننده نهایی و صاحبان کالاها هستند قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۰ مهر ۱۴۰۳) | دنا پلاس ۸۹۸ میلیون تومان شد
سرخط خبرها

سخنگوی صنعت برق خبر داد: رشد ۴.۵ درصدی مصرف برق در کشور

  • کد خبر: ۱۱۱۷۹۳
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶
سخنگوی صنعت برق خبر داد: رشد ۴.۵ درصدی مصرف برق در کشور
سخنگوی صنعت برق گفت: روز گذشته رکورد ۵۹ هزار و ۹۹۷ مگاوات را در مصرف برق ثبت کردیم که این رقم در مقایسه با روز مشابه سال گذشته حدود ۴.۵ درصد رشد را نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی رجبی‌مشهدی در یک گفت‌و‌گوی تلویزیونی اظهار کرد: بیشترین مصرف برق در تابستان متعلق به وسایل سرمایشی است. از ۵۹ هزار و ۹۹۷ مگاوات برق مصرف شده حدود ۲۷ هزار مگاوات مربوط به وسایل و دستگاه‌های سرمایشی است؛ البته تاکنون حدود ۲۳ هزار مگاوات در مدار مصرف قرار گرفته است و بقیه هم در روز‌های آینده روشن خواهد شد.

وی گفت: یک سوم از مصرف برق کشور در بخش صنعت و تولید کشور مصرف می‌شود که صنایع بزرگ و انرژی بر، بخش عمده‌ای از این مصرف را به خود اختصاص می‌دهند.

سخنگوی صنعت برق ادامه داد: ما خودمان را برای بدترین شرایط آماده کردیم، یعنی بیشترین مصرف و آن هم رشد ۶ درصدی نسبت به سال گذشته است که عدد به حدود ۷۱ هزار مگاوات خواهد رسید. قطعاً با تمهیداتی که پیش بینی کردیم و انتظاری که از مردم است برای کاهش مصرف به خصوص در ساعات اوج مصرف تلاش می‌شود به این اعداد نرسیم.

رجبی مشهدی گفت: ناترازی برق کشور در سال گذشته حدود ۱۵ هزار مگاوات بود علاوه بر آن حدود ۳ هزار تا ۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات رشد مصرف سالانه داریم؛ اگر قرار بود ناترازی طبق روال قبل باشد ما باید ۱۸ هزار مگاوات ناترازی مصرف برق و تولید را داشته باشیم، اما اقدامات زیادی در بخش تولید صورت گرفته که از جمله آن ورود ۶ هزار مگاوات نیروگاه جدید و یا افزایش ظرفیت نیروگاه‌ها است که یکی از همین نیروگاه‌ها مربوط به نیروگاهی می‌شود که در اختیار صنعت است.

وی ادامه داد: بعد از زمان اوج مصرف سال ۱۴۰۰ توافقنامه‌ای امضا کردیم و خوشبختانه صنایع خودشان را موظف و مکلف کردند که ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه جدید بسازند یکی از این واحد‌ها به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات در تیرماه در مدار تولید قرار می‌گیرد. البته بخش عمده‌ای از ۶ هزار مگاوات هم وارد مدار شده و سه تا چهار هزار مگاوات قدرت عملی نیروگاه‌های ما نسبت به سال گذشته بیشتر شده است. همچنین امسال نیروگاه‌ها را نسبت به سال قبل زودتر تعمیر کردیم، ۱۰ هزار مگاوات هم نیروگاه‌های موجود را ارتقا ظرفیت دادیم.

رجبی مشهدی تصریح کرد: اگر در بخش اداری پس از خاتمه کار همه وسایل سرمایشی و وسایل برقی خاموش شود تقریباً حدود هزار مگاوات تا هزار و دویست مگاوات کاهش مصرف را به دنبال خواهد داشت. این به اصطلاح خاتمه کاری که در ساعت ۱۳ و ۳۰ صورت می‌گیرد البته ما نظارت‌های دیگری هم امسال در بخش اداری داریم.

وی گفت: همه دستگاه‌های اجرایی در دوره فعالیت اداره حتماً باید ۳۰ درصد مصرف برق‌شان را نسبت به مدت مشابه هم کاهش بدهند البته تنها ساعت کار اداری نیست که می‌تواند کمک حال باشد بلکه باید در طی ساعت کار هم این ۳۰ درصد را کاهش بدهند و همکاران ما هم نظارت کنند امسال ادارات مجهز به کنتور‌های هوشمند شده و به صورت لحظه‌ای قابل قرائت هستند.

رجبی مشهدی ادامه داد: در هفته بعد اسامی دستگاه‌های اداری که رعایت نکرده باشند را اعلام خواهیم کرد. روز به روز رصد می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->